Waarom domotica?
BEVEILIGING

Een sleutel onder de bloempot voor in geval van nood? Neem geen onnodige risico’s meer en maak gebruik van een codeklavier of fingerprint module om de deur te openen.

Hoe werkt dat?
_

Onderaan vindt u enkele praktische voorbeelden van domotica gebruik.

Verleen toegang tot uw woning van op afstand zodat u geen codes of sleutels met iemand anders moet uitwisselen.

Verhoog uw veiligheid met de integratie van een videofoon en externe camera’s rondom de woning. Bekijk camera beelden live of in de tijd op een computer of smart device.

Door het plaatsen van een alarm systeem kan u uw woning beveiligen, maar door dit te koppelen aan uw domoticasysteem kan uw huis een extra bijdrage geven aan deze veiligheid. Stel u voor, een bewegingsdetector detecteert een inbraakpoging aan een zijdeur. Nog voor u zelf heeft kunnen controleren waar er ergens een inbraakpoging is zal het domoticasysteem de lichten aan de zijdeur samen met de schrikverlichting in de tuin hebben aangezet. In het beste geval is de inbreker al gaan lopen, maar moest dit niet zijn kan het systeem nog veel verder gaan. Van zodra er detectie is van een inbreker in huis zullen onmiddellijk de deuren van een panic room gesloten worden. camerabeelden worden weergegeven op de tv schermen zodat u perfect kan volgen wat er rond u gebeurt en alle lichten in en rond de woning worden ingeschakeld.

Ook wanneer u niet thuis bent kan uw domoticasysteem veel voor u betekenen op vlak van beveiliging. Zo kan er een aanwezigheidssimulatie gestart worden zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. With One Touch zal met u bespreken welke lichtpunten of rolluiken er in de simulatie actief moeten zijn om de afwezigheidsmodule in te stellen. Wanneer u op vakantie gaat en de aanwezigheid simulatie start zal het domoticasysteem de besproken lichtkringen en / of rolluiken van de afgelopen twee
weken opnieuw afspelen. Doordat LED verlichting op verschillende plaatsen in de woning opnieuw aangaat en rolluiken openen en sluiten zal niemand kunnen weten dat u niet thuis bent.

Wij zijn een klein team en dat is net onze kracht!

Onze klanten zijn onze beste referenties en daarom staan wij zo achter onze persoonlijke aanpak.

ADRES
Brasschaat, Antwerpen

TELEFOON
+32 (0)471 76 75 47

SOCIAL
Facebook

Tips & Tricks

Vul hieronder je naam een email adres in en download gratis onze Tips & Tricks!