WITH ONE TOUCH
_

Home Cinema

Vergeet die berg afstandsbedieningen en maak gebruik van één universele afstandsbediening. Deze remote zal met of zonder display voor elk toestel dezelfde bedieningsmanier gebruiken. Zo wordt TV-kijken echt ontspanning

Home cinema

_

Uw persoonlijke cinema ervaring wanneer u dat wenst

With One Touch is naast domotica ook gepassioneerd door de home cinema ervaring. Hoewel domotica en home cinema’s heel wat gemeenschappelijke delen hebben is het creëren van de ultieme home cinema ervaring niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij specialiseerden ons dan ook in dit vakgebied waardoor we ons met trots ook hier specialisten kunnen noemen. Niet enkel leveren wij u het beste materiaal aan op vlak van audio en video maar eveneens de volledige aankleding van de ruimte kunnen wij op ons nemen. Zo kunnen wij cinemazetels leveren bekleed met de beste materialen en gekoppeld op het domotica systeem.

Video
de basis voor elke home cinema is een groot scherm, dit kan een monitor, projectiescherm met projector of beide zijn. Samen met u bekijken we de gepast oplossing voor de ruimte en het effect dat u wilt bereiken.

Audio
Een audioinstallatie is zonder twijfel net zo belangrijk als de video integratie. Door het geluid zo af te stellen zal het lijken alsof u mee in de film zit. Geweerschoten zullen rond uw oren fluiten en het zal lijken alsof helikopters vlak naast u landen. Wij gaan de volledige akoestiek van de ruimte na en zorgen ervoor dat het audio gedeelte perfect afgestemd wordt.

Automatisatie
als kers op de taart wordt de volledige home cinema geautomatiseerd. Met een simpele druk op de knop “film kijken” zakt het projectiescherm naar beneden, start de projector en de audioinstallatie op. De lichten doven zachtjes uit en uw zetel schakelt over naar cinema stand.

Wij zijn een klein team en dat is net onze kracht!

Onze klanten zijn onze beste referenties en daarom staan wij zo achter onze persoonlijke aanpak.

ADRES
Brasschaat, Antwerpen

TELEFOON
+32 (0)471 76 75 47

SOCIAL
Facebook

Tips & Tricks

Vul hieronder je naam een email adres in en download gratis onze Tips & Tricks!