WITH ONE TOUCH
_

parlofonie en videofonie

Overal ter wereld zien wie er aan de deur staat? With One Touch maakt dit mogelijk door smart devices te koppelen aan het systeem. Krijg een melding als de bel gaat met audio en video of het nu op een smartphone, tablet of smartwatch is en open de deur van op afstand.

Parlofonie

_

Smartphones en Tablets

Parlofonie gekoppeld op uw smartphone of tablet.

Smartphone en tablets zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daarom vinden wij, van With One Touch, dat het mogelijk moet zijn om iedere deuroproep te kunnen beantwoorden vanop deze apparaten. Wij integreren dan ook zonder enig probleem uw smartphone of tablet op het parlofonie systeem.

Indien er iemand aanbelt zullen alle gekoppelde smartphones en tablets in huis afgaan zodat het mogelijk is om meteen vanuit uw zetel, bureau of tuin de deuroproep te beantwoorden en indien nodig de deur of poort te openen.

Toegangscontrole op maat voor uw project

Bij With One Touch kan u terecht voor een parlofoon met de functionaliteiten die u wenst. Samen met u gaan we de mogelijkheden voor uw installatie na. Wenst u bijvoorbeeld enkel audio of is video ook een vereiste? Indien u voor video kiest is er eveneens de mogelijkheid om alle deuroproepen op te slaan. Zo kan u na een dag werken nagaan wie er bij u aangebeld heeft.

 

Ook parlofonie met maatwerk is mogelijk

Maatwerk is de sterkste kant van With One Touch, zo vervangen we uw huidige parlofonie installatie waarbij wij het nieuwe systeem perfect integreren in de reeds bestaande openingen. Dit volledig naar uw wens en smaak.

Eveneens is het mogelijk uw parlofonie installatie te voorzien volledig naar uw wens en op uw maat.

Voorbeelden:

    • verlichting
    • huisnummer
    • graveringen
    • brievenbus

Wij zijn een klein team en dat is net onze kracht!

Onze klanten zijn onze beste referenties en daarom staan wij zo achter onze persoonlijke aanpak.

ADRES
Brasschaat, Antwerpen

TELEFOON
+32 (0)471 76 75 47

SOCIAL
Facebook

Tips & Tricks

Vul hieronder je naam een email adres in en download gratis onze Tips & Tricks!